Pikant gullasch (trykkoger)
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i 2-3 cm. store terninger.
Brunes i fedtstoffet i den åbne gryde.
Kom de finthakkede løg i og svits dem lidt.
Melet drysses over, og der spædes med vand eller suppe.
Tilsæt champignoner + vandet fra dåsen, de småtskårne, flåede tomater, paprika i terninger og krydderierne.
Luk gryden, stil kogekontrollen på kogetrin II, varm kraftigt op.
Når kontroldstiften viser 1 rille skrues der mest muligt ned for varmen, dog således at den 2 rille hele tiden er synlig under kogningen.
Kog retten 15-20 minutter.
Åben gryden og smag til og afrund evt. retten med sur fløde.
|
|
Opskriften er vist 30753 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne