Alfevin
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og Vinsyre kommes i en Gryde og det kogende Vand hældes i. Naar sukkeret er opløst kommes Citronskiver og Hyldeblomster i. Det hele skal staa og trække i 5-6 Dage. Der røres i det i Ny og Næ. Fortyndes med Vand naar det drikkes (afkølet).
|
|
Opskriften er vist 90736 gange,
og udskrevet 1718 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-05 17:49:22 Kan man bruge kørvel blomst til denne drik istedet? hc - 2008-06-16 09:18:06 gem mælkekartoner eller plastflasker og hæld saften på, og læg den i fryseren, det gør vi og vi har saftevand hele vinteren. Dermed ungår man at den gære. chalottelanggaar - 2008-06-12 20:47:42 Det er fint med alle de opskriftermen hva´gør man lige hvis de 9 liter man allerede har lavet pludselig lugter lidt gæret? Kan man hælde det på dunk og lave vin?sidst men ikke midst hvordan? Dorte - 2007-06-10 13:17:54 prøv at blande konc. alfevin med danskvand og hvidvin, det gir en anderledes frisk velkomstdrink 0908kt - 2005-01-01 01:01:01 alt for meget sukker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Vi kalder det "Engletis" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne