Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup

Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 4 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 1 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 2 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.hyldeblomstsaft gerne hjemmelavet
200 g.brun rørsukker
1 citron
 
Opskrift:
Hyldeblomstsaft (hyldeblomster kogt op med sukker, vand og citronsaft) koges med lige dele rørsukker til en sirupagtig konsistens.

Smages til med citronsaft og lunes kort igennem.

Afkøles. Pas på, at den ikke bliver for tyk i konsistensen!

Tips:

Uden for sæson kan den laves på saft Se opskrift her





karakterer:
Opskriften er vist 51213 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-24 23:30:06
hvad gør jeg når mit hj. lavet hyldeblomst sirup er blevet for stiv ??

  -   2012-06-15 09:56:37
Hvor længe kan den holde sig? Glæder mig til at prøve, at lave den har en bunke hyld i min have...

  -   2010-09-28 07:05:47
Hyldeblomst sirup smager også helt fantastisk til lidt kraftige oste, specielt gedeost. Der skal kun en lille smule på, men det smager himmelsk. Og til de lidt mildere oste kan jeg anbefale rabarbesirup! Mums.

  -   2009-06-22 19:01:51
Det lyder lækkert, men hvad kan man bruge hyldeblomstsirup til?

  -   2005-01-01 01:01:01
superlækker til at vende frisk frugt i når man laver dessert med fx is