Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hyldeblomstsaft (hyldeblomster kogt op med sukker, vand og citronsaft) koges med lige dele rørsukker til en sirupagtig konsistens.
Smages til med citronsaft og lunes kort igennem. Afkøles. Pas på, at den ikke bliver for tyk i konsistensen! Tips: Uden for sæson kan den laves på saft Se opskrift her |
|
Opskriften er vist 51336 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer ulla - 2013-08-24 23:30:06 hvad gør jeg når mit hj. lavet hyldeblomst sirup er blevet for stiv ?? anonym - 2012-06-15 09:56:37 Hvor længe kan den holde sig? Glæder mig til at prøve, at lave den har en bunke hyld i min have... anonym - 2010-09-28 07:05:47 Hyldeblomst sirup smager også helt fantastisk til lidt kraftige oste, specielt gedeost. Der skal kun en lille smule på, men det smager himmelsk. Og til de lidt mildere oste kan jeg anbefale rabarbesirup! Mums. jean - 2009-06-22 19:01:51 Det lyder lækkert, men hvad kan man bruge hyldeblomstsirup til? hjerm - 2005-01-01 01:01:01 superlækker til at vende frisk frugt i når man laver dessert med fx is |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne