Torta paradiso
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Smør enten en springform med rigeligt smør og drys den jævnt med rasp. Overflødig rasp dunkes ud. Eller bag dem i store muffinsforme. Metalforme fores som ovenfor, siliconeforme skal ikke smøres. Riv skallen af citronerne fint, kun den farvede skal. Kom smør, sukker og citronskal i røremaskineskålen og kør til det er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen og lad det forsvinde helt mellem hvert æg. Uden røremaskine skal man bare røre meget og hurtigt med et piskeris, og sørge for at smørret er blødt fra starten. Sigt kartoffelmel og bagepulver over dejen, hæld 2 dl hyldeblomster i, og pisk videre. Når dejen er fin og cremet hældes den i formen. Bag i ca. 45 min ved 175 grader C. alm. ovn. Prøv med en træpind, og hvis der ikke hænger dej ved er kagen færdig. Køl den af og tag den meget forsigtigt ud af formen og over på et fad. Kagen er skør og skal skæres med stor forsigtighed. Server kagen i dybe tallerkener i en sø af hyldeblomstsaft. Drys den sidste dl. blomster over tallerkenerne. |
|
Opskriften er vist 32828 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Victor - 2007-10-15 13:31:37 De ser lækre ud, og jeg vil gerne prøve dem. Jeg giver dem allerede 10 point jono-piin - 2007-07-23 20:06:43 skal der være hyldeblomster i .. ?? Eller kan man undgå dem .. ?? Per - 2005-01-01 01:01:01 Som i kan se fik jeg fyldt for meget dej i formene, de hævede noget mere end jeg regnede med nu det var med kartoffelmel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne