Friterede hyldeblomster
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk dejen sammen til en klumpfri jævning. Dyp skærmene i dejen, lad dem dryppe af, inden de frituresteges et kort øjeblik. Læg dem på fedtsugende papir og drys flormelis på.
Serveres med det samme. |
|
Opskriften er vist 50439 gange,
og udskrevet 1735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Jessie - 2011-06-13 18:51:11 Ift. jeres kommentarer omr. mælk, kom jeg ca.½ dl mere i...det viste sig senere at det godt kunne have tålt lidt mere:0). Derudover...et formidabelt sprødt islæt til friske jordbær og vanilieis! Dejlig sommerdessert! Anni mindersen - 2010-06-27 20:23:06 hvilken rækkefølge skal ingridienserne i i? Sanne - 2008-06-10 13:48:37 Super god opskrift, men for tyk så også mere mælk i her. Havde ikke flormelis hjemme, men kunne forestille mig at det ville smage himmelsk med et lille drys josefine - 2007-06-15 20:11:38 ja, dejen blev lidt tyk. men det er en dejlig dessert, som jeg kender fra min barndom, og jeg blev helt glad da jeg fandt den igen! Per - 2005-01-01 01:01:01 Der skulle noget mere mælk i dejen da den blev meget tyk, tror den fik 2½ dl. her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne