Stikkelsbærkompot med hyldeblomster
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og nip stikkelsbær og bland dem med citronsaft og rørsukker i en gryde. Bring det langsomt i kog under låg. Tag låget af og lad det koge igennem. Drys hyldeblomster i og lad det simre til kompot – ca. 5 min.
Hæld det over i en skål og lad det blive helt koldt. Server kompotten som den er, med fløde eller is, eller vend den med flødeskum. Tips: Kan også blive til en dejlig sommermarmelade. Lav en større portion, brug ¾ kg. sukker pr. kg. bær og tilsæt evt. gelerings- og konserveringsmiddel. Hæld på skoldede glas og luk dem til med det samme. |
|
Opskriften er vist 16060 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne