Friturestegte hyldeblomster
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Når hylden blomstrer omkring sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.
Pluk en masse hyldeskærme med stilk. Skærmene dyppes i beignetdej bestående af mel, æg og mælk rørt sammen til pandekagedejskonsistens, og tilsat en smule salt og olie. Herefter steges de i varm olie til de er gyldne. Skærmene drysses med flormelis og blomsterne indtages uden stilke. |
|
Opskriften er vist 41469 gange,
og udskrevet 976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2011-06-13 13:29:54 En lækker smag, men ikke så lækker konsistens :( Per - 2005-01-01 01:01:01 Alle ingredienserne på nær æggehvider piskes til en pandekagedej og stilles til side en times tid, herefter piskes hviderne stive og vendes i dejen. Hyldeblomstskærmene rystes godt og dyppes nu i dejen og lægges i olien som er opvarmet til ca 180 grader c. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne