Friturestegte hyldeblomster

Friturestegte hyldeblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Friturestegte hyldeblomster, billede 4 Friturestegte hyldeblomster, billede 1 Friturestegte hyldeblomster, billede 2 Friturestegte hyldeblomster, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Beignetdej:
500 g.hvedemel
30 g.sukker
10 g.salt
1 æg
1 øl
4 dl.lunkent vand
1 dl.olie
4 æggehvider stiftpiskede
 
Opskrift:
Når hylden blomstrer omkring sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.

Pluk en masse hyldeskærme med stilk. Skærmene dyppes i beignetdej bestående af mel, æg og mælk rørt sammen til pandekagedejskonsistens, og tilsat en smule salt og olie. Herefter steges de i varm olie til de er gyldne.

Skærmene drysses med flormelis og blomsterne indtages uden stilke.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager

karakterer:
Opskriften er vist 41466 gange,
og udskrevet 976 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-13 13:29:54
En lækker smag, men ikke så lækker konsistens :(

  -   2005-01-01 01:01:01
Alle ingredienserne på nær æggehvider piskes til en pandekagedej og stilles til side en times tid, herefter piskes hviderne stive og vendes i dejen. Hyldeblomstskærmene rystes godt og dyppes nu i dejen og lægges i olien som er opvarmet til ca 180 grader c.