Mariannes kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Brun oksekødet i en gryde, tilsæt de hakkede tomater og puréen, smag til med sukker, salt, peber og karry. Lad retten simre i mindst en halv time.
VIGTIGT: tilsæt aldrig vand eller andre væsker!!! Tips: Serveres til Iranske ris eller almindelige danske ris. |
|
Opskriften er vist 14950 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-20 17:33:45 Danske ris?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne