Spaghetti med kødsovs over bål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes og brunes i margarine sammen med kødet. Sørg for at kødet bliver brunet ordentligt, så det er findelt.
Tilsæt tomatpure, salt og peber samt 7½ dl vand. Læg låg på gryden og kog sovsen i cirka 15 minutter.
Cirka 2 liter vand bringes i kog i en anden gryder. Når det koger kommes spaghettien i. Efterhånden som det bliver blødt, kan det drejes rundt, så det hele kommer under vand.
Koes i 10 minutter uden låg og drypper af i en sigte.
|
|
Opskriften er vist 27880 gange,
og udskrevet 810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2016-04-18 18:30:08 Det er en ufuldstændig opskrift! fin opskift - 2007-12-04 13:39:03 hmmmm LÆKKERT X - 2005-01-01 01:01:01 antal løg? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne