Svensk pølseret på bål

Svensk pølseret på bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2500 g.kartofler
200 g.løg
100 g.smør
3 dl.tomatpure
4 dl.mælk
 salt
 peber
 sukker
1000 g.bayerske pølser
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og koges, afkøles og skæres i skiver. Løgene hakkes og svitses i smørret i en gryde. Tomatpure, mælk, salt, peber og sukker tilsættes og der omrøres. Pølserne skæres i skiver, kommes i gryden og varmes forsigtigt sammen med kartoflerne.

Serveres med et drys purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 47113 gange,
og udskrevet 1910 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-05 22:42:19
Drop det med sukker i Svensk Pølseret. Prøv at svitse løgene i paprika, det giver den helt rigitge smag.

  -   2007-08-25 19:43:53
sukkeret giver den helt unikke smag (o;

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad gør sukkeret i retten?