Stegte sild i chili
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Sildefileterne vendes i rugmel og steges på panden ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side.
Ingredienserne til chilidressingen røres sammen og fordeles over de stegte, afkølede sildefileter. Lad sildene hvile i køleskabet minimum ½ time i forvejen. Sildene kan med fordel laves dagen i forvejen. Inden serveringen pyntes med snittet forårsløg. |
|
Opskriften er vist 26525 gange,
og udskrevet 777 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Steen Petersen - 2014-01-17 10:31:30 Denne opskrift er der ingen grund til at lave om på. Den er fantastisk som den er, selv blandt fiskefornægtere. Anita - 2007-03-19 16:06:58 Jeg har med succes byttet chilisauce og kryddereddike ud med chilieddike - selv ikke-sild-spisere er vilde med retten Preben Bensen - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig sild for tilhængere af stærk mad! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne