Rønde simrekød
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
|
|
Løgene pilles, citronen skæres i skiver, tomaterne i grove terninger.
Kødet skæres i grove stykker og lægges sammen med grønsagerne i en stegeso eller ovnfast gryde med låg. Rødvin og så meget vand, at det dækker kødet godt hældes på. Soen eller gryden sættes i en 250 grader C varm ovn og kødet brunes godt i 15-20 minutter. Låget lægges på, der skrues ned til 150 grader C. Kartoflerne vaskes og bages med i ovnen i en time. Efter bagningen pilles de, lægges ned til retten og simrer med de næste 6 timer. Før serveringen vendes pølseskiver rundt i retten et øjeblik, og der smages til med salt og peber. Servering: Gryderetten serveres med en god spsk gedeost eller anden evt revet ost, og klippet purløg på toppen. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 10089 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne