Hyldeblomstsaftevand
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ryst blomsterne fri for støv og eventuelle insekter, og læg dem i en krukke sammen med de skivede citroner, vinsyren og sukkeret. Hæld kogende vand over. Rør i blandingen, og lad den stå i 4-5 dage. Si blomster og citronskiver fra, og hæld saften på rene skoldede flasker, som lukkes tæt til, med f.eks kork. Drikken skal opbevares køligt, og bør fortyndes med evt. danskvand og is. Den kan også bruges som smagstilsætning i f.eks vodka : )
|
|
Opskriften er vist 76585 gange,
og udskrevet 2093 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (115 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-LIse - 2012-06-19 22:10:17 Er der nogle som ved, hvorfor der skal citronsyre i hyldeblomstsaft. På forhånd tak. :o) julie nielsen - 2011-06-19 18:09:20 det ta lang tid før at man kan drikke det men suppe god opskrift maja - 2005-01-01 01:01:01 god god nammmmmme nam anonym - 2005-01-01 01:01:01 lidt sur Anders - 2005-01-01 01:01:01 Det er første gang jeg har lavet saft - og jeg er pavestolt af resultatet. Det var nemt at gå til og det smagen er i top! God opskrift! Emma - 2005-01-01 01:01:01 en god smagfuld opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne