Russerdrenge
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Blød hvedebrødet ud i lidt vand og fjern skorpen.
pil og hak løget. Svits det på panden. Bland hakkekødet, brødkrummen og det svitsede løg. Smag til med krydderierne. Form hakkebøfferne og brun dem på begge sider på panden. Anbring de stegte bøffer taglagt i et smurt, ildfast fad. Fordel de skiveskårene kartofler omkring bøfferne. Start saucen med at smelte smørret i en kasserolle. Tilsæt mel og bouillon. Riv løget og kom det i. smag evt. Til med salt. Tag saucen fra varmen og rør creme fraichen i og hæld så saucen over bøfferne. Drys med parmesan og rasp, og sæt i fadet i ovnen ved god varme - 200° - et kvarters tid. Russerne drikker postevand til - men har ved festlige anledninger lagt bunden med et tandkrus vodka! |
|
Opskriften er vist 16103 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne