Russerbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Oprindelsesland : Rusland Indsendt : |
|
|
Gnid bøfferne med peber på begge sider og lad smagen trække - op til en halv time. Smelt smørret på panden og steg bøfferne på begge sider i 2 - 3 minutter ved 200 grader C.
Anret bøfferne på et forvarmet fad, smør sennep på oversiden og drys den revne peberrod over. Stegeskyen bruges som sauce. Server med bagte eller kogte kartofler. Øl smager godt til. |
|
Opskriften er vist 11959 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne