Romerske hakkedrenge

Romerske hakkedrenge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Rom

RomIndsendt :     
Romerske hakkedrenge, billede 4 Romerske hakkedrenge, billede 1 Romerske hakkedrenge, billede 2 Romerske hakkedrenge, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
250 gram Båndpasta, frisk
200 gram Gorgonzola
5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Form 5 hakkebøffer af kødet og gem en bid gorgonzola på størrelse med to sukkerknalder i midten af hver. Drys lidt salt over.

Smelt et par spsk. Smør på panden og steg bøfferne ved moderat varme på begge sider. Vend dem hyppigt, så de kun bliver brune udvendig, mens osten indeni smelter. Det tager et kvarter til tyve minutter.

Når bøfferne er stegte, lægges de fire fra på et forvarmet fad og holdes varme. Den femte sønderdeles med spartelen og røres grundigt sammen med pandens fedtstof - yderligere smør kan tilføjes.

Den drænede pasta blandes med pandens indhold og serveres straks. Kogt broccoli eller blomkål er velegnet hertil - selvom specielt blomkål ikke er blid mod rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 30168 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15706 (3739 kcal)
KJ pr. Pers. 3926 (934 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1033 KJ (246 kcal)
Protein 15.9 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu