Romerske hakkedrenge
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Rom Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form 5 hakkebøffer af kødet og gem en bid gorgonzola på størrelse med to sukkerknalder i midten af hver. Drys lidt salt over.
Smelt et par spsk. Smør på panden og steg bøfferne ved moderat varme på begge sider. Vend dem hyppigt, så de kun bliver brune udvendig, mens osten indeni smelter. Det tager et kvarter til tyve minutter. Når bøfferne er stegte, lægges de fire fra på et forvarmet fad og holdes varme. Den femte sønderdeles med spartelen og røres grundigt sammen med pandens fedtstof - yderligere smør kan tilføjes. Den drænede pasta blandes med pandens indhold og serveres straks. Kogt broccoli eller blomkål er velegnet hertil - selvom specielt blomkål ikke er blid mod rødvin. |
|
Opskriften er vist 30165 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne