Lammekam
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekam Højtid: Påske Indsendt : |
|
|
Lammekammenes benside vendes opad. Skær en lille lomme mellem hver kotelet. Skær et fed hvidløg i tynde skiver. Læg et blad rosmarin og en skive hvidløg i hver lomme.
Den fede side lægges opad i et smurt ovnfast fad. Skær diagonale snit i fedtet. Knus resten af hvidløgene og bland med opvarmet ribsgele, rasp, persille og sennep samt salt og peber Blandingen gnides over lammekammene. Lad dem trække i 1-2 timer. Stilles i ovn ved 230 grader i 25-35 minutter. Serveres med kartofler, ris eller pasta og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 15655 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lx2ba - 2006-12-25 08:53:27 Der må gerne bruges mere hvidløg, og persille + ribsgelé. Ualmindelig vellykket! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne