Lammekam

Lammekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekam

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 peber
 salt
4 pillede hvidløg
1-2 spsk.persille
3 spsk.rasp
2 spsk.opvarmet ribsgele
0.5 tsk.fransk sennep
1 kvistrosmarin
2 lammekammene
 
Opskrift:
Lammekammenes benside vendes opad. Skær en lille lomme mellem hver kotelet. Skær et fed hvidløg i tynde skiver. Læg et blad rosmarin og en skive hvidløg i hver lomme.

Den fede side lægges opad i et smurt ovnfast fad. Skær diagonale snit i fedtet. Knus resten af hvidløgene og bland med opvarmet ribsgele, rasp, persille og sennep samt salt og peber Blandingen gnides over lammekammene. Lad dem trække i 1-2 timer.

Stilles i ovn ved 230 grader i 25-35 minutter. Serveres med kartofler, ris eller pasta og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 15655 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-25 08:53:27
Der må gerne bruges mere hvidløg, og persille + ribsgelé. Ualmindelig vellykket!