Robertos gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : |
|
|
Svampene renses og halveres, løg og gulerødder skæres i mindre stykker og dette småkoger 10 minutter i bouillon. Heri blandes dåsetomaterne, paprika, peber og salt og dette småkoger under låg 10 minutter. Kødet der skal være meget mørt og overhængt, skæres i strimler, blandes i og småkoger med i 10-15 minutter, til det er mørt. Anvendes der noget billigere kød som okseinderlår (overhængt) kan disse strimler småkoge for sig i lidt vand og tilsættes. Smages til med lidt sennep.
Serveres med båndspaghetti og salat samt brød
|
|
Opskriften er vist 9144 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne