Risnudler med oksekød

Risnudler med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.brede risnudler
300 g.hakket oksekød
2 spsk.selleri
2 spsk.lys sojasauce
0.5 spsk.karrypulver
2 spsk.tapioca mel
2 spsk.mørk sojasauce (sød soja)
200 g.salatblade
1 tsk.hvidløg hakket
0.25 kopolie
1.5 kophønsebouillon
1 spsk.sukker
1 stødet chili
2 spsk.eddike
 friske koriander
 
Opskrift:
Steg risnudler sammen med 1/2 spsk. mørk soja i 2 spsk. olie. Når nudlerne er godt varme fjernes de fra varmen. Bland oksekød med lys soja, karry pulver og tapioca mel. Det skal stå et øjeblik. Rengør salat bladene og snit dem i striber. Læg dem i bunden af serveringsfadet. Hæld nudlerne over. Brun hvidløg i det sidste olie, tilsæt kødet som steges indtil det er nok. Tilsæt bouillon, selleri samt sukker. Til sidst hældes det over nudlerne, overdrys med koriander. Serveres med chili i eddike.





karakterer:
Opskriften er vist 17740 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu