Rødbede- / Appelsinsalat med rosiner
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : |
|
|
Den ene appelsin presses, og rosinerne lægges i blød i appelsinsaften.
Rødbederne skrælles og rives fint.
Skallen af den anden appelsin rives fint. 1 tsk. anvendes til dressing.
Enderne skæres af appelsinen, dernæst skæres skrællen af, så det meste af det hvide skæres væk.
Appelsinkødet skæres i terningen og kommes i de revne rødbeder sammen med rosinerne.
Appelsinsaften fra rosinerne røres sammen med olie, vand og den revne appelsinskal.
Dressingen vendes i salaten.
Denne salat egner sig glimrende til et stykke svinekød eller fjerkræ.
Tips: Rødbeder afgiver meget farve. Gnid fingrene i citron, hvis de er blevet røde af rødbede. |
|
Opskriften er vist 15562 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne