Flødefromage Med Appelsinsalat
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Kog risen i 20 Minutter. Hæld den i en sigte og skyld den under rindende koldt vand. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5-10 Minutter. Pisk fløden stiv og vend ris, vanilje, sukker og appelsinskal i.
Knug husblassen fri for væde, varm appelsinsaften i en lille gryde og smelt husblassen heri. Lad blandingen køle af og rør den i flødeskummet. Fordel fromagen i 8 små forme og stil dem i køleskabet til næste dag. Appelsinsalat: Skræl den ene appelsin tyndt, skær skrællen i strimler, og kog dem i vand og sukker nogle minutter. Skræl resten af appelsinerne og fjern alt det hvide, skær fileterne fri med en lille skarp kniv, læg dem i en skål og hæld den varme lage med appelsinskallerne over. Vend fromagen ud på tallerkener og server appelsinsalaten til. |
|
Opskriften er vist 16520 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2015-12-29 20:01:49 Jeg brugte kun 2 appelsiner til sovset, et anfald af nærrighed, kogte det hele op, appelsiner, vand og sukker, og jævnede den med 1/2 tak kartoffelmel. Den fungerer rigtig godt. Karen - 2015-12-29 19:57:24 Lækker op frisk, ikke tung og fed som feks Risalamande kan være |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne