Lam med Rosmarin og appelsinmarinade

Lam med Rosmarin og appelsinmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesteak

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammesteak
 
 Marinade:
1 tsk.olivenolie
2 spsk.appelsinsaft
1 spsk.citronsaft
 reven skal af en usprøjtet appelsin
1 tsk.soya
1 tsk.rosmarin
1 tsk.revet ingefær
1 fedhvidløg
 
 Sauce:
1 spsk.cremefraiche
1 spsk.fløde
2 spsk.lammefond eller bouillon
 evt. lidt kulør
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til marinaden. og læg det i et fad og lad det trække i 3 t.

Tænd grillen i ovnen og grill kødet i marinaden i ca 5 min på hver side. Lad det hvile tildækket mens saucen laves

Si marinaden og hæld den i en gryde sammen med cremefraiche, fløde og bouillon. Kog godt igennem og tilsæt evt. lidt kulør og tilsæt smør og smag til med salt og peber og hæld over lammekødet.





karakterer:
Opskriften er vist 20085 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu