Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips

Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugtsalat

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chips:
125 g.marcipan
1 æg
1.5 spsk.kokosmel
 
 Creme:
2 æggeblommer past.
1 dl.sukker
250 g.Ricotta, friskost
3 æggehvider past.
6 appelsiner
 
Opskrift:
Marcipanen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bageplade med bagepapir. Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmel drysses over. Chipsene bages gyldne ved 200° i ca. 10 min. Tages ud og afkøles.

Æggeblommer og sukker piskes sammen. Ricottaosten kommes i og piskes jævn. Æggehvider piskes stive og vendes med ricottacremen. Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder. Appelsinsalaten anrettes i dessertskåle med creme og marcipanchips.





karakterer:
Opskriften er vist 23425 gange,
og udskrevet 590 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu