Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bageplade med bagepapir. Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmel drysses over. Chipsene bages gyldne ved 200° i ca. 10 min. Tages ud og afkøles.
Æggeblommer og sukker piskes sammen. Ricottaosten kommes i og piskes jævn. Æggehvider piskes stive og vendes med ricottacremen. Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder. Appelsinsalaten anrettes i dessertskåle med creme og marcipanchips. |
|
Opskriften er vist 23425 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne