Appelsinsalat med ymercreme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Appelsinsalat:
Skræl appelsinerne. Skær dem i halve skiver og fordel dem i portionsglas. Drys skiverne med sukker og lad dem trække ca. 1/2 time. Skær dadlerne halvt igennem og fjern stenene. Halver granatæblet og skrab frugtkødet ud med en spids kniv eller teske; undgå at få de hvide hinder med. Fordel dadler og granatæble ovenpå appelsinskiverne. Ymercreme: Rør ymer sammen med flormelis, ingefær og appelsinsaft. Pisk fløden let og vend den i cremen. Server cremen i en skål ved siden af frugtsalaten. |
|
Opskriften er vist 20590 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne