Polenta all' Emiliana

Polenta all' Emiliana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Polenta gratineret med hakket kød og ost
1 portionPolenta
1 portionragu alla Bolognese
1 Mozzarellaost
2 spsk.reven parmesanost
50 g.smør
 
Opskrift:
Lav kødragouten.
Kog en portion Polenta efter opskrift. Skær Mozzarellaen i tynde skiver.

Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør. Den halve mængde Polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand.

Derover hældes halvdelen af kødragouten. Drys med Parmesanost og fordel en tredjedel af Mozzarellaskiverne herover.

Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet. Derover resten af ragouten og Mozzarellaskiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 10848 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-28 15:29:21
Hvor pokker køber man "Ragu" i Danmark???! Kan ikke finde det nogen steder!!