Polenta all' Emiliana
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lav kødragouten.
Kog en portion Polenta efter opskrift. Skær Mozzarellaen i tynde skiver. Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør. Den halve mængde Polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand. Derover hældes halvdelen af kødragouten. Drys med Parmesanost og fordel en tredjedel af Mozzarellaskiverne herover. Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet. Derover resten af ragouten og Mozzarellaskiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 10848 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dino - 2012-07-28 15:29:21 Hvor pokker køber man "Ragu" i Danmark???! Kan ikke finde det nogen steder!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne