Pizzabøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 283348 gange,
og udskrevet 27669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (109 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-12-08 19:03:54 synd at smide 500 gramfars ud, på grund af det går i stykker, og ca. 1,5 spsk fuld sovs til 4 personer Svend - 2022-04-08 01:44:01 Rigtig lækkert. Brugte meget mere oregano både i farsen og i saucen. Brugte også mere vand en der stod i opskriften syntes der var for lidt souce. I stedet for spaghetti brugte jeg ris. Heidi - 2020-05-04 16:36:00 Jeg kommer ikke så meget mælk i som der står. Så bliver de mere faste og går ikke i stykker i sovsen. Kan godt finde på at putte vand/fløde i sovsen så der bliver lidt mere af den. DEN SMAGER ENDNU BEDRE DAGEN EFTER!!! Emil - 2020-03-26 20:08:23 Det var lækkert anonym - 2019-09-02 21:20:01 Undskyld, men jeg synes at den smager af hvad det er... konserves tomater.. ideen er god nok, men kog en god tomatlage ind - fra friske tomater og friske krydderurter med en god bouillon og tag den derfra.. det er 1000 gange bedre!! Kan gøres dagen før og varmes op dagen efter.. Mads - 2014-08-24 11:59:58 Vi har den fast på repetoiret :-) Den smager fantastisk, jeg gør det at jeg laver små kødboller i stedet for bøffer, de falder aldrig fra hinanden i sovsen. Til sidst jævner jeg sovsen med fløde, det giver også noget mere væde, da der ellers er for lidt sovs.. I aften vil jeg komme en lille smule parmesan i farsen, så ser vi hvordan det bliver :-) Vicki - 2013-07-28 20:31:48 Suveræn ret. Hele familien elsker den. Jeg former bøfferne med hænderne og bruner dem på panden. Lægger bøfferne og sovsen i et ildfast fad og drysser revet ost over. 15-20 min ved 200 grader eller til osten er gylden. Topkarakter herfra. Marianne Søgaard - 2013-04-04 20:26:24 Det er rigtigt, at bøfferne nemt går fra hinanden, men det kan undgås ved at tilsætte rasp x 1,5 og så sørge for, at panden er godt varm, når bøfferne lægges på, og at der er rigeligt med fedtstof på panden (i hvert fald, hvis kødet har en lav fedtprocent). En god hverdagsret, som er nem og hurtig at lave. Dog synes jeg, at saucen har en ujævn konsistens og smager lidt for kraftigt af tomat, så jeg tror, jeg vil tilsætte lidt madlavningfløde, næste gang jeg laver den. anonym - 2012-03-18 10:02:45 Det er en hofret herfra, mine børn elsker at få dem, når de kommer hjem og spiser!! Og de er gode HVERGANG!! Mona B - 2012-01-19 23:00:17 Det smagte ganske udmærket, men vores bøffer gik også fra hinanden. Hvis vi prøver opskriften igen, vil vi komme et æg mere i. Kit - 2011-09-08 18:13:23 Jeg ved ikke om jeg har gjort noget galt. Min fars var meget blød og bøfferne gik nærmest i stykker, da jeg skulle vende dem. Mira - 2011-02-06 19:54:26 Smagte godt, men synes også kød faldt meget fra hinanden, så mere raps i. Og mere sovs. Men ellers god smag og let at lave. Kamilla - 2011-01-24 18:01:37 Anbefaler dobbelt op af sauce hvis man er et sauceøre ligesom min familie ;) storken - 2010-11-23 17:01:06 jeg bruner bøfferne af og lægger dem i ildfast fad og hælder tomatsovsen over. stille den i ovnen ca 45 min v 170 grader rons - 2010-03-25 18:14:20 kunsten er at putte fløde i + chilli + og porre, bambuskud, lidt extra hvidløg og så kan det spises med kartoffelmos, ris, og alle former for pasta. kan spises i flere dage. sandra - 2010-03-19 14:54:45 pizzabøfferne smager vildt godt, men saucen er meget bedre uden hvidløg! Elisabeth - 2009-12-10 17:25:58 De bøffer vi lavede blev helt vildt dårlige. De gik helt fra hinanden, og blev i sidste ende til kødsauce. Jeg synes der i hvertfald skal et mere æg i, samt mere rasp. Vi havde ellers glædet os rigtig meget til retten.. Anette - 2008-06-30 20:19:24 Rigtig velsmagende ret - dog synes jeg der mangler væde, så vil anbefale at der tilsættes 2 dåser tomat, og intet tomarpuré. Nina - 2008-02-29 19:18:44 Det er en super opskrift, som jeg selv har brugt mange gange. Nu havde jeg mistet kogebogen, så det var kanon at kunne finde den her! Tak for det :-) maja & mari - 2008-01-12 17:02:16 uhm! det er lækkert! :b :p =D XD Jørn Andersen - 2007-02-13 10:06:55 Min hustru lavede pizzabøf, og det smagte dejligt. Nu vil jeg prøve. Helle - 2007-01-04 17:48:16 rigtig god opskrift, når man skal lave mad til mange. man kan lave det færdigt og sætte det i ovnen! Lene Randers - 2005-01-01 01:01:01 Smager fantastisk anonym - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften stammer fra Brugsen (Hakket kød fra Brugsen) som udgav en række af forskellige kogebøger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne