Pilau
Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød Oprindelsesland : Tanzania Indsendt : Red : |
|
|
Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt. Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter.
Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.
|
|
Opskriften er vist 19908 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (73 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2008-01-22 21:07:58 det her er ikke det orginale Pilau. jeg er fra Zanzibar. øen lige udenfor Tanzania. der findes det rigtige Pi-La-uv! beate 4-ever. - 2007-12-12 10:04:54 hvordan skaffer man en hel stang kamel? aysha - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt.. men jeg har smagt noget andet der hedder pilau også ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne