Pilau

Pilau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gedekød - Diverse gedekød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.ris
8-9 dl.kokosmælk (evt. vand)
1 kanelstang
2-3 kardemommekapsler
2-3 Nelliker, hele
2-3 store løg
500 g.ged eller oksekød skåret i tern
 evt.1-2 tomater
 lidt olie
 
Opskrift:
Svits de hakkede løg i lidt olie og lad dem blive klare. tilsæt kød og brun det godt. Tilsæt krydderier, de småtskårne tomater og et par dl kokosmælk eller vand, og lad kødet simre mørt. Tilsæt resten af væsken og risene, rør rundt, og retten koger færdig efter ca. 30 minutter. Server Pilau med salat, lavet af fintsnittet hvidkål, løg og tomater overhældt med lidt vand og salt. I Tanzania er salaten altid meget våd og flot pyntet.





karakterer:
Opskriften er vist 19908 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (73 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-22 21:07:58
det her er ikke det orginale Pilau. jeg er fra Zanzibar. øen lige udenfor Tanzania. der findes det rigtige Pi-La-uv!

  -   2007-12-12 10:04:54
hvordan skaffer man en hel stang kamel?

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager godt.. men jeg har smagt noget andet der hedder pilau også !