Peberbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : |
|
|
Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter frabrikantens brugsanvisning. Drys imens havldelen af peveret over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. Steg 45 sek. På højste effekt. Vend bøffen og steg 20-60 sek. På højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes. Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Kog i 20-30 sek. På højste effekt. Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. Rør rundt og kog i 45 sek. På højste effekt. Rør rundt igen. Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.
|
|
Opskriften er vist 20120 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne