Peberbøf

Peberbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 tsk.sort peber grovmalet
175 g.bøf af afpudset oksefilet
15 g.smør
1 spsk.majs- eller vindruekerneolie
2 champignon i skiver
2 spsk.flødeost med peberrod
1 spsk.cognac
 
 Pynt:
 Tomatbåde
 
Opskrift:
Opvarm et lille bruningsfad i 4 min på højste effekt, eller efter frabrikantens brugsanvisning. Drys imens havldelen af peveret over bøffen og tryk det godt fast i overfladen. Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen deri. Steg 45 sek. På højste effekt. Vend bøffen og steg 20-60 sek. På højste effekt, afhængigt af, hvor gennemstegt bøffen ønskes. Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Kog i 20-30 sek. På højste effekt. Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad. Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet. Rør rundt og kog i 45 sek. På højste effekt. Rør rundt igen. Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.





karakterer:
Opskriften er vist 20084 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu