Pastakonkylier med krydret oksekød og tomat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Farsen røres sammen og hviler i ca. 1/2 time. Ingredienserne til saucen koges sammen i en gryde og hældes i et ildfast fad. Konkylierne fyldes med farsen og sættes i fadet. Hver konkylie drysses med ost. Fadet stilles i en 200 grader varm ovn, først i 20-25 min. med folie eller låg, derefter 10 min. uden folie/låg, til osten er gylden.
Servering: Spises med flutes og en skål blandet salat.
|
|
Opskriften er vist 7875 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne