Pariserbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm stegepanden op og rist brødet på den ene side ved ikke for stærk varme. Tag brødet af panden.
Form bøffen på den uristede side af brødet. Steg bøffen 4-5 minutter i smør og drys med salt og peber. Server bøffen med hakket løg, kapers, reven peberrod, hakkede rødbeder, pickles og en rå æggeblomme. Server en skål grøn salat til pariserbøfferne. |
Opskrift på pariserbøf med masser af smagSæt tænderne i denne lækre klassiske pariserbøf, som er resultatet af den skønneste oksefars stegt på panden og toppes med både æg og lidt surt. Hele herligheden serveres på et toastbrød, hvorefter du er klar til at indtage måltidet med en frisklavet skål grøn salat som tilbehør. Server retten som en overdådig frokost eller hvis du har lyst til en hurtig omgang aftensmad med masser af smag.Selvom retten leder tankerne hen mod det franske køkken, har pariserbøf på toast intet med hverken Paris eller Frankrig at gøre. Et smagfuldt måltid madMed denne pariserbøf opskrift kan du imponere alle dine gæster, når de kommer på besøg. Det tager nemlig ikke lang tid at sammensætte en gammeldags pariserbøf, hvilket gør den til det perfekte måltid, når der kommer gæster til frokost. Hvis du kan lide at sylte, kan du eksperimentere med dine egne hjemmesyltede rødbeder og pickles.>BR> FAQHvad er en pariserbøf?En pariserbøf er en bøf, som serveres på smørristet hvidt toastbrød. Bøffen toppes med en rå æggeblomme, kapers, revet peberrod, rødløg, syltede rødbeder og pickles.Hvor stammer pariserbøf fra?Selvom det stadig er uklart, så har pariserbøffen sandsynligvis sin oprindelse fra Danmark.Hvorfor hedder det pariserbøf?Der findes ingen kilder på det, men pariserbøffen har sandsynligvis fået sit navn, fordi den serveres på franskbrød. |
Opskriften er vist 424069 gange,
og udskrevet 9820 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (104 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Boel-Pedersen 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 - 2021-02-19 15:03:11 Utrolig lækker og nem at lave. En rigtig hygge og gourmet menu, serveret med en kold classic øl. Jeg giver 5 🌟🌟🌟🌟🌟 ud af 3 mulige🌟🌟🌟. Ren råhygge. anonym - 2013-08-09 21:30:01 Min opskrift er for mig en rigtiG PARISER Bøf, som vi lavede i 60erne og serverede på restauranten, gæsterne var vilde med den. Vi brugte: Hakket oksekød blandes med hakketløg, kapers salt peber og æggeviden.Alt æltes sammen, hviler lidt. Derefter brun smør på panden, læg brødet på og form bøffen,steg den som du lyster, menbøffen skal være saftig og brødet sprødt. Garner med strimlet syltet rødbede, FRISK revet peberod, hakket løg kapers og en løgring tiæ æggeblommen, prøv det. Jens R. - 2013-04-30 10:28:27 Jeg vil give Rikke ret - man behøver ikke riste brødet først. Bare gør som hun skriver,og jeg næsten sikker på det er den oprindelige måde at lave Parisertoast på. :) - forøvrigt, hvis man ikke kan lide hverken kold, rå æggeblomme eller spejlæg, så gør som mig - brug blødkogte æg. Det er eminent. :D Rikke - 2013-02-05 18:00:23 Hvis man ikke er så glad for rå æggeblomme, kan jeg stærkt anbefale et spejlæg til denne ret :-) Man behøver ikke riste brødet først; fordel farsen på brødet, steg først med kødsiden nedad, derefter en tur på brødsiden, så brødet bliver sprødt, og man er sikker på kødet er stegt på den anden side :-) anonym - 2012-05-16 15:52:54 Det se godt ud og jeg elsker Pariserbøf Hekke - 2012-04-19 17:06:17 Prøv med poserede æg ovenpå. MUMS Amali P - 2011-05-10 23:23:54 Smager såååååå GODT... elsker PariserBøf...Mmmmmm.... Sanne Jensen - 2011-05-08 07:51:21 Brun kødsiden på en pande og steg dem videre i ovnen på 200 grader i 8 minutter. Lækkert. Emil - 2011-04-06 09:42:09 Pariserbøf har været min livret lige siden jeg var helt lille og det er lige præcis sådan her som denne opskrift vi laver det, LÆKKERT, prøv det! 13 årig - 2011-03-02 21:00:31 MUUUUUUUUUUUMS!!!!! :-D! Det SMAGER BARE SMUUUKT! :-D Kim - 2010-10-01 18:52:08 Super lækkert, Pariser bøf er altid en lækkerbisken;-) Sonja - 2010-01-05 18:24:25 Superlækkert. Når manden er ude at spise er det en nem ret for een person hamabula jeppe - 2008-12-15 12:26:51 Smager godt med kartoffler anne mette - 2007-04-19 19:47:24 jeg syntes at det er rigtig lækkert tag og prøv det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne