Orientalsk ret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Løgene hakkes groft og simrer i olien et par min. Kom kødet i og bland det godt med løgene, mens det simrer. Pas på det ikke klumper sammen. Tilsæt karry og vand samt hakket chutney og lad det dampe under låg ved svag varme i 10 min, mens der røres i det et par gange. Smages til med salt og peber. Kan evt. jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand. Æblerne skæres i både, der steges i smør og lægges ved. Retten servers med løse ris eller man kan lave en risrand, komme kødet i midten og garnere med æblerne.
|
|
Opskriften er vist 13347 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne