Oksetykkam med kartoffelgratin
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde. Brun kødet på alle sider. Hæld vand ved. Drys salt og peber på og lad det stege i ca. 1 time.
Rens porrerne og skær dem i 10 cm. lange stykker. Tænd ovnen på ca. 200 C. Pil løgene og skær dem i terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver på ca. ½ cm. Skyl kartoffelskiverne og tør dem af med køkkenrullepapir. Læg kartofler, løgterninger og krydderier lagvis i et ovnfast fad. Hæld mornaysaucen over og bag kartoflerne i ovnen i ca. 1 time. Kom porrerne ved kødet og lad det stege ca. endnu en time. Tag kødet op af gryden og lad det stå tildækket i ca. 15 min. før der skæres af det. Smag stegeskyen med porrerne til. Servering: Skær kødet for og server det med kartoffelgratinen. |
|
Opskriften er vist 25860 gange,
og udskrevet 901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne