Okseragout

Okseragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært oksekød
200 g.bacon i tern
200 g.cocktailpølser
1 laurbærblad
1 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
1 løg
3 dl.vand
 
Opskrift:
Bacontern ristes i en stegegryde. Tages op, mens oksekødet brunes. Løgene kommes ved og baconet tilbage. Tomater, vand og laurbærbladet kommes ved. Simrer 1½ - 2 timer. 15 min. før kommes cocktailpølserne ved. Jævnes med lidt meljævning og smages til med salt og peber. Serveres med kartofler og salat. Om vinteren kan vi godt lide kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 21229 gange,
og udskrevet 464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu