Okseragout
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : |
|
|
Bacontern ristes i en stegegryde. Tages op, mens oksekødet brunes. Løgene kommes ved og baconet tilbage. Tomater, vand og laurbærbladet kommes ved. Simrer 1½ - 2 timer. 15 min. før kommes cocktailpølserne ved. Jævnes med lidt meljævning og smages til med salt og peber.
Serveres med kartofler og salat. Om vinteren kan vi godt lide kartoffelmos til.
|
|
Opskriften er vist 21270 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne