Laksebøf Kyoto

Laksebøf Kyoto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
0.5 dl.soya
0.5 dl.konc. appelsinsaft
2 spsk.sesamolie
2 spsk.tomatsauce
0.5 spsk.hakket forårsløg med grønt
1 fedhvidløg
1 tsk.citronsaft
0.5 tsk.finthakket frisk ingefær
0.5 tsk.sennep
 
4 laksebøffer ca 1 kg.
3 forårsløg skåret i skiver
 ris
 
Opskrift:
Marinaden blandes og hældes over laksebøfferne i en flad skål og stilles på køl i ½-1 time. Gem lidt af marinaden.

Marinaden hældes væk og bøfferne grilles i 10 min. indtil de flager let med en gaffel. husk at vende dem halvvejs og pensle med restmarinaden.

Serveres med ris og forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 22437 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu