Oksekødsfyld til enchiladas og tacos

Oksekødsfyld til enchiladas og tacos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.magert hakket oksekød
1 stor hakket løg
1 rød peberfrugt i tern
2 spsk.majsolie
2 fedfinthakket hvidløg
2.5 dl.tomatpuré
1 tsk.tørret oregano
0.5 oksebouillontern
2 friske røde chilier eller pulver
 
Opskrift:
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Hvis du bruger peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, origano og så meget tomatpuré, at du får en ret tyk sauce. Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med ½ oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst ½ time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller til 12 tacoskaller sammen med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 41326 gange,
og udskrevet 1251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-20 10:03:05
Jeg vil nu mene at der skal spidskommen i stedet for oregano - prøv det, det giver den helt rigtige mexikanske smag

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv at tilsæt 2 spsk citronsaft. 1 spsk paprika, og 250 g champignon i tynde skiver. vi får kogt ris, Guacamole, salat og tortilla. Det er det tætteste på rigtig mexikansk mad vi kan finde.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg kan altså godt lide at vende en dåse røde bønner i.