Oksekødsfyld til enchiladas og tacos
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Hvis du bruger peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, origano og så meget tomatpuré, at du får en ret tyk sauce. Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med ½ oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst ½ time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller til 12 tacoskaller sammen med salat.
|
|
Opskriften er vist 41370 gange,
og udskrevet 1251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2006-12-20 10:03:05 Jeg vil nu mene at der skal spidskommen i stedet for oregano - prøv det, det giver den helt rigtige mexikanske smag Bittenbremdal - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at tilsæt 2 spsk citronsaft. 1 spsk paprika, og 250 g champignon i tynde skiver. vi får kogt ris, Guacamole, salat og tortilla. Det er det tætteste på rigtig mexikansk mad vi kan finde. Lise - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan altså godt lide at vende en dåse røde bønner i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne