Oksekød med peberrod
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Indsendt : |
|
|
Kom kødet i kold vand, varm op og skum flittigt, indtil det er kommet i kog. Kom salt og suppevisk i og læg låg på. Lad kødet koge ved svagt blus i 2 timer. Smelt smørret og kom eddike og sukker i. Lad det koge sammen nogle minutter uden at brune, rør melet i og spæd med suppen. Gem resten af suppen til middag i morgen. Smag saucen til med salt. Skær kødet i pæne skiver og server det med saucen, høvlet peberrod og hvide kartofler.
|
|
Opskriften er vist 39770 gange,
og udskrevet 1209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hans -Jørgen - 2015-11-13 14:55:51 Er opskriften kun til en person? Umiddelbart vurderer jeg at der burde være kød nok til 4 personer😝 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne