Oksekød i rød karry

Oksekød i rød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.skært oksekød f.eks fra inderlår eller klump
5 dl.kokosmælk
250 g.små auberginer
1-2 tsk.rød karry
10 bladethailandsk basilikum
 salt
 fiskesauce
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler. Kom 2 dl kokosmælk i en gryde. Varm det op og lad det koge et par minutter. Kom kødet i. Tilsæt rød karry. Kog et par minutter. Hæld resten af kokosmælken i, kog op og smag til med fiskesaucen og salt. Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 minutter. Tilsæt basilikum. Servering: Giv f.eks. jasminris til.





karakterer:
Opskriften er vist 16804 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu