Okse - gulerodsgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skæres i skiver. løgene skæres i tynde både. Gulerødder og løg svitses i margarinen.
Det hakkede oksekød og paprika tilsættes og svitses med, til kødet skiller. Tomater skæres i tern og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Retten snurrer under låg 10 15 min, til gulerødderne er møre. |
|
Opskriften er vist 11177 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2023-11-07 12:46:47 Nem at lave og lækker og smagfuld Mig - 2023-08-23 12:09:34 Nem og lækker og børn 'ælsker' den. I stedet for tomater, bruger jeg en stor spiseskefuld tomatketchup. Jeg bruger heller ikke hvidløg og merian Louise - 2009-09-11 22:28:36 Nemt og lækkert - Brugte dog ikke merian og hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne