Oksegryde med timian

Oksegryde med timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.bacon i terninger
1 spsk.solsikkeolie
350 g.skært oksekød i strimler
3 courgetter a ca. 300 g
2 løg
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 kvistfrisk timian
 salt
 peber
10 dl.vand
 
Opskrift:
Skær gourgetterne i skiver og løgene i både. Rist baconterningerne gyldne i olie og tag dem op med en hulske. Brun kødstrimlerne i det sammen fedtstof lidt af gangen. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og smuldr timianbladene over. Vend gourgetterne og løgene imellem og lad det riste med nogle minutter, inden vandet hældes over. Læg låg på og lad retten simre i 1 time. Smag til med salt og peber og server med kartoffelmos til.





karakterer:
Opskriften er vist 13145 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu