Lam i dild
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sæt skiverne af lammehals over i en gryde med vand så det lige netop dækker.
Hvis man ønsker mere reelt kød, kam man bruge udbenet lammebov eller kølle. Bring vandet i kog og fjern det skum der dannes. Skær løget over et par gange, hvidløgsfeddene en gang og tilsæt dem sammen med resten af krydderierne. Kog under låg i ca. 30-40 minutter til kødet er mørt. Si suppen og stil kødet til side. Hvis suppen er meget fed, er det en god ide at stille kødet i suppen koldt til dagen efter. Fedtet samler sig i toppen og kan nemt fjernes. Smelt smørret og rør melet i. rør det glat, spæd med den siede suppe og lad det koge godt igennem. Pisk fløden i, lad sovsen koge igennem og smag til med salt og peber. Kom kødet tilbage i sovsen lad det varme godt igennem og rør til sidst den hakkede dild i. |
|
Opskriften er vist 12364 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne