Lammekarry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tern og brunes i en gryde i margarinen. Løget skæres i terninger og svitses med. Karry drysses over og brændes af.
Peberfrugt og æble skæres i tern og kommes i gryden. Drysses med salt, peber og ingefær. Mangochutney og vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 1.5 time til kødet er mørt. Jævnes og smages til med salt og peber. Serveres med løse ris og evt. kold yoghurt. |
|
Opskriften er vist 12850 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne