Lammekarry

Lammekarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Lammekarry, billede 4 Lammekarry, billede 1 Lammekarry, billede 2 Lammekarry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 løg
20 g.smør
1.5 tsk.karry
 
1 grøn peberfrugt
1 syrligt æble
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.ingefær, stødt
1 spsk.mangochutney
4 dl.vand
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern og brunes i en gryde i margarinen. Løget skæres i terninger og svitses med. Karry drysses over og brændes af.

Peberfrugt og æble skæres i tern og kommes i gryden. Drysses med salt, peber og ingefær. Mangochutney og vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 1.5 time til kødet er mørt. Jævnes og smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris og evt. kold yoghurt.





karakterer:
Opskriften er vist 12850 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu