Bøf med bacon, æbler og svesker
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød sveskerne i varmt vand. Skræl æblet, fjern kernehus og skær det i små tern.
Ælt kødet sammen med æbletern, hakkede svesker, salt og peber og form fire bøffer. Pak bøfferne ind i bacon og sæt dem i en 220 grader C. alm. ovn til baconen er stegt - ca. 15 min. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 30915 gange,
og udskrevet 713 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-16 16:20:10 Nemt og lækkert :-) Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Det er også lækkert med lidt timian i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne