Bøf Lindstrøm med rugbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Oksekødet blandes med æggeblommer, kapers og rødbeder i små tern, formes til 2 hakkebøffer og steges ca. 8-10 min på hver side, krydres med salt og peber.
Serveres med brød og smør. |
|
Opskriften er vist 24654 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne