Bøf gourmet
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : |
|
|
Køb den tykke ende af inderlåret og flæk det først på langs, derefter skæres kødet i 8 tykke skiver. Bøfferne ridses næsten
igennem, så der fremkommer en lomme.
Finthakket løg, rå champignoner og skinke blandes med rasp, rosmarin og æg til en fars, der fordeles i lommerne. Bøfferne lukkes sammen med kødnåle. De vendes i krydret mel og brunes hurtigt i fedtstof på panden.
Bøfferne lægges i ildfast fad. Panden koges af med suppe, der krydres og farves med kulør.
Skyen kan jævnes lidt eller koges ind.
Den hældes i fadet, der dækkes med låg eller folie og stilles i ovnen ca. 1 time ved 165 grader, alt efter kødets mørhed. Hertil serveres råstegte kartofler og salat.
|
|
Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne