Bison Ribeye Maitre d'Hotel
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison Indsendt : Red : |
|
|
Rør smørret blødt med den hakkede persille, citronsaft og krydder med salt og peber. Form det til en rulle, pak den ind i stanniol og læg den i fryseren.
Smør bøfferne med lidt olie, kom salt og peber på og steg dem på en hed pande 2-3 min. på hver side, det skulle være nok. Tag bøfferne af, pak dem ind i stanniol og lad dem stå et kvarters tid Så skulle de være flotte og røde hele vejen igennem, uden at være rå i midten. Anret bøfferne på et varmt fad med en skive kryddersmør på hver. Server råstegte kartofler og tomatsalat til. |
|
Opskriften er vist 22665 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Inger-lise - 2009-10-11 17:17:18 Jeg har fået 2 canidiske bisonbøffer, ca. en tomme tykke. Er der risiko for overlevende parasitter, hvis bøfferne ikke bliver gennemstegte? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne