Benløse fugle med julesalat
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Fuglene steges af i olie og krydres. Drysses med hvedemel og tilsættes bouillon samt laurbærblad. Simrer under låg i ca. 40 min. Fuglene tages op og saucen koges jævn. Smages til med salt og peber. Laurbær fjernes inden servering. Baconen strimles og ristes af på pande, derpå kommes julesalaten. De varmes igennem sammen med baconen og tilsættes herefter ½ dl hvidvinseddike og et halv bundt hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 18592 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Chang - 2024-05-08 12:05:58 hvordan laver an fuglene anonym - 2009-01-02 16:48:48 super lækker mad nemt og hurtigt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne