Benløse fugle med julesalat

Benløse fugle med julesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 benløse fugle á ca. 100 g
 salt
 peber
1 laurbærblad
 olie til stegning
 hvedemel
3 dl.oksebouillon
2 små julesalat halveret på langs
75 g.bacon i tern
0.5 bdt.finthakket persille
0.5 dl.hvidvinseddike
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Fuglene steges af i olie og krydres. Drysses med hvedemel og tilsættes bouillon samt laurbærblad. Simrer under låg i ca. 40 min. Fuglene tages op og saucen koges jævn. Smages til med salt og peber. Laurbær fjernes inden servering. Baconen strimles og ristes af på pande, derpå kommes julesalaten. De varmes igennem sammen med baconen og tilsættes herefter ½ dl hvidvinseddike og et halv bundt hakket persille.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Benløse fugle

karakterer:
Opskriften er vist 18592 gange,
og udskrevet 377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-05-08 12:05:58
hvordan laver an fuglene

  -   2009-01-02 16:48:48
super lækker mad nemt og hurtigt...